web design templates

Rentiranje montažnih objekata

Razvili smo lake montažne metalne hale najvišeg stepena, kvaliteta i sigurnosti. Naša prostorna rešenja za industrijske hale i magacinske prostore mogu se potpuno prilagoditi vašim potrebama. Njima ćete efikasno, jeftino i brzo proširiti svoju delatnost i lakše postići postavljene razvojne ciljeve.
Danas više nego ikada pre znači da uspešna firma mora brzo i efikasno da reaguje na promene koje se dešavaju na tržištu. Konstantan nedostatak prostora predstavlja vremenski i finansijski gubitak, stoga smo za Vas razvili fleksibilna prostorna rešenja koja će omogućiti brz i efikasan rast Vaše kompanije.
Montažne hale su upotrebljive u mnogobrojnim područjima – industriji, proizvodnji, pri skladištenju, izlaganju i spremanju vozila (kao nadstrešnica ili šator za vozila), u logistici (paletna, regalna i visokoregalna skladišta), recikliranju i civilnoj zaštiti. Naš iskusni tim za Vas će pripremiti idejno rešenje za jednostavno skladište u kojem će Vaša roba biti zaštićena od vremenskih uticaja, ili za proizvodnu halu sa prozorima, vratima, rampama, kranovima, itd.

Individualna prostorna rešenja
Lake montažne hale sa čeličnom konstrukcijom siguran su odabir za Vaš nedostatak prostora. Naše montažne hale i skladišni šatori prilagođeni su u potpunosti Vašim potrebama, uz to, ove montažne hale omogućavaju efikasan rast i lokacijsku prilagodljivost jer su montaža i demontaža hale jednostavne i brze. Kontaktirajte nas.

Hlađenje

NLT Solutions

Adresa

Dušana Vukasovića 71
11070 Novi Beograd
Beograd, Srbija
PIB: 111555149

Linkovi:
1. Klimatizacija
2. Statistika upotrebe klimatizacije
3. Faktori uticaja (statistika)

Kontakt

Email: info@newlongtermsolutions.com
Telefon: +381 65 3194 611