website design templates


Upoznajte nas


Mi smo nova energija na polju HVAC usluga i čeličnih konstrukcija, sa misijom da svojim budućim partnerima i klijentima omogućimo dugoročna i efikasna rešenja koja će im omogućiti maksimiziranje profita i uštedu vremena i resursa na dugoročnom planu. Pitate se kako uspevamo?

Uspevamo jer svaki Vaš projekat i zahtev tretiramo kao naš lični, trudimo se da svako rešenje bude maksimalno personalizovano prema Vašim potrebama i zahtevima, zato u našim referencama ne postoje rešenja koja se ponavljaju jer su sva jedinstvena.
  
Naši stručnjaci na polju HVAC usluga i čeličnih konstrukcija obezbeđuju najbolje savete i usluge klijentima u domenima rente opreme za klimatizaciju, grejanje ili rentu montažnih objekata, i na taj način omogućavaju klijentu da se osloni na nas i bude siguran da ćemo projekat formirati prema potrebama klijenta i uspešno realizovati na licu mesta uz poštovanje svega prethodno dogovorenog.
Sa sopstvenom postrojenjem i opremom, stručnim timom i našim partnerima, možete biti sigurni da će svi radovi na instalaciji HVAC sistema ili čeličnih konstrukcija biti izvedenim maksimalno profesionalno uz poštovanje HSE standarda.

Kvalitetna, blagovremena isporuka i snažne inovacije koje omogućavamo, obezbeđuju nam vodeću ulogu u svetu klimatizacije. Razlika na tržištu ne dolazi samo od kvalitetnog proizvoda već i pouzdane pre-prodajne i post-prodajne usluge. NLT Solutions je poslednjih godina mnogo investirao u ove oblasti, i u smislu strukture i u smislu termina obuka za namenske resurse. Tokom svih faza, od ustanovljavanja postojećeg stanja, predloga projekta I izvođenja projekta, nastoji da pruži najbolju tehničku i komercijalnu podršku prema klijentu.
Saradnja naše komapanije i naših klijenata se ne završava nakon isporuke proizvode, već je naš concept saradnje tako koncipiran da je kompanija u mogućnosti da pruži after service i nakon prodaje - za bilo kakve referentne potrebe, jer su svakodnevne razmene iskustava i međusobna saradnja polazna i krajnja tačka korektne komunikacije i obostranog uspeha. Cilj je predložiti širok spektar proizvoda, kombinujući tehnologiju i dizajn i maksimalnu pouzdanost.
Nakon želja i potreba klijenta, sledi idejni predlog koji procesuira do projekta, istovremeno ne gubeći fokus na propratne detalje, koji prate finalni proizvod pre same konačne implementacije.


Smatramo da je najbolja reklama zadovoljstvo onih koji su već sarađivali sa nama.

danijela@newlongtermsolutions.com
+381 65 3194 611

Danijela Vlahovljak

CEO

Danijela

NLT Solutions

Adresa

Dušana Vukasovića 71
11070 Novi Beograd
Beograd, Srbija
PIB: 111555149

Linkovi:
1. Klimatizacija
2. Statistika upotrebe klimatizacije
3. Faktori uticaja (statistika)

Kontakt

Email: info@newlongtermsolutions.com
Telefon: +381 65 3194 611