free html templates

Rentiranje opreme za hlađenje

Mi dajemo celokupno rešenje za kontrolu klimatizacije Vašeg poslovnog prostora – za manje ili veće poslovne objekte.
Omogućavamo optimizaciju klimatskih uslova spoljašnjim ili unutrašnjim jedinicama, kroz njihovo idealno pozicioniranje, funkcionisanje i inteligentnoj kontroli.
Unajmljivanje rešenja za kontrolu temperature odnosno renta klima uređaja donosi ono najbolje iz svih HVAC usluga. Naša oprema za klimatizaciju je pažljivo održavana i temeljno testirana pre nego što prođe kao spremna za iznajmljivanje.
Posedujemo široku paletu uređaja za rentu klimatizacije rashladne snage od 3kW do 1000 kW pogodnih za industrijsko procesno, ambijentalno hlađenje, spot cooling hlađenje, za prostore svih dimenzija kao npr, (fabrika) proizvodnih prostora, magacinskih prostorija, sajamskih hala,pozorišta i drugih tipova objekata.
Naš iskusni i posvećeni tim, nudi rešenja za rentiranje klima uređaja koja su posebno dizajnirana da odgovore na potrebe Vašeg poslovanja po ugledu na evropske i svetske trendove konačno primenjene i na našem području. Bilo da je usluga rente klimatizacije potrebna po hitnom postupku, tokom radova na održavanju ili dugoročnih projekata - tu smo da Vas podržimo.
Da biste pronašli najbolje rešenje za Vaš prostor i delatnost, pozovite nas na +381 65 3194 611
ili kliknite dugme Kontaktirajte nas - naš stručni tim za iznajmljivanje će rado posetiti Vašu lokaciju kako bi pronašli pravo rešenje za Vas.

Hlađenje

NLT Solutions

Adresa

Dušana Vukasovića 71
11070 Novi Beograd
Beograd, Srbija
PIB: 111555149

Linkovi:
1. Klimatizacija
2. Statistika upotrebe klimatizacije
3. Faktori uticaja (statistika)

Kontakt

Email: info@newlongtermsolutions.com
Telefon: +381 65 3194 611